Almády Ágoston

Talán imádkozzon!

Talán imádkozzon!

„Elnézést, tehát jól értem, hogy hat hónapon keresztül elvihetik az autómat akár az ár 57 százalékáért?” „Tessék elolvasni a jogszabályt! Nyugati autó?”
Garibaldi

Garibaldi

„A fiam Angliába ment hentesnek, most már kénytelen voltam letiltani, nem vagyok kíváncsi a kormányellenes kirohanásaira, érted, onnét szitkozódik. Örüljön neki, hogy ott van, vigye az összes hülye haverját, minket meg hagyjanak békén.”
Blogger

Blogger

„Persze, miután felposztolom a Jane Fondával készült fotómat, aki barátjának nevezett a könyv dedikációban, kapok rá 300 lájkot, majd pont a Kondorba fogok menni Balassit tanítani, mint a csóró lúzer unokahúgaim.”
Akkor ennyi

Akkor ennyi

Isten, haza, család: az utóbbi bő évtizedben mindig ide húzta be az ikszet, ez olyan biztos tippnek tűnt, az igaz ugyan, hogy félt visszakérdezni a részleteket illetően, még magától is, az a fránya őszinteség, ugye. Pedig nem ártott volna.
2033

2033

Az 55. évfordulóra 55 teremben látható a Nemzeti Párt története. A régi neve csak néhány logón olvasható az első teremben, pár fotó az ezredforduló előttről, jó, hát mi is voltunk fiatalok, bohók, bolondosak, de különben meg át volt gondolva az egész a kezdetektől