Haklik Norbert

Az utolsó utáni háború közben

Az utolsó utáni háború közben

Amikor Kir Bulicsov arról ír, hogyan igazolják a munaiak önmaguk számára, hogy háborújuk nemcsak jogos, hanem erkölcsi kötelességük is egyben, az kísértetiesen hasonlít az orosz kormány és propaganda érvelésére.
Egy kiló párizsi

Egy kiló párizsi

Bellér Dénessel is jól telt az idő. Megbeszélték a világ folyását. Bellér hosszasan ecsetelte a tollforgatók sanyarú sorsát – amit Borsody annyival nyugtázott magában, hogy Csokonai óta kutya kötelessége panaszkodnia az íróembernek, kiváltképp, ha Magyarországon az.
Repeszek

Repeszek

B. 2014-ig szerette a moszkvai életet, azt mondja, a Krím megszállása után kezdte egyre rosszabbul érezni magát ott. Lassan, de biztosan nyomasztóvá vált a mindennapokban is egyértelmű rendőri és titkosszolgálati jelenlét.
Sörténelem X.

Sörténelem X.

Ezúttal a liechtensteini sörről lesz szó, amelyet a cseh–szlovák–osztrák hármas határ szomszédságában, Breclavban főznek. Na de hogy kerül a csizma az asztalra, pontosabban Liechtenstein Csehországba?
Lájošaran’

Lájošaran’

Sztár voltál, Lajos. Egész Csehszlovákiában. És azon túl is. Megérdemelten. A legnagyobbak egyike. De mégis, miért hagytad abba végül a focit?

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Háború és béke IKEA-színekben