Kalmár Benedek

Még nem késő

Még nem késő

Meddig lehet büntetlenül visszaélni a választók bizalmával? Mikor jön el a politikai ítélet pillanata? Milyen módon legyen az elpocsékolt időért való számonkérés?
Rajtunk múlik

Rajtunk múlik

Belenyugodtunk a nekünk szánt engedelmes fogaskerék szerepébe, beletörődtünk a politikai vezetés hamisságába, s ez lett az eredménye. Megengedtük egy szűk elit számára országunk kisajátítását.
Az átvert nemzet

Az átvert nemzet

A megszorítások, amelyeket folyamatosan tagadtak a választások előtt, bekövetkeztek. Milliárdok tűntek el, és most nekünk kell ezt megfizetnünk. Újra.
Meddig tovább?

Meddig tovább?

Az igazi nemzetegyesítés felé tett lépés az lenne, ha az ismert mohó, nyerészkedő személyek, akik az elmúlt tizenkét évben munka nélkül jutottak milliárdokhoz, visszaadnák az így eltulajdonított vagyont.
Felelőtlen külpolitika

Felelőtlen külpolitika

Tény, hogy elmúlt években a magyar külpolitika, folyamatosan csökkentve országunk ellenálló képességét, legitimálta Putyin kétes politikáját, aki nem őszinte együttműködéssel elhozta a háborút Európába.
Utolsó esély

Utolsó esély

Már csak bő két hónap, és egyértelműen ki fog derülni, az események utasa vagy irányítója volt-e a Márki-Zay Péter vezette ellenzéki tábor.
Veszélyes politikák

Veszélyes politikák

Fontos megakadályozni akár Kína vagy Oroszország indokolatlanul nagy befolyásszerzését hazánkban visszavonhatatlan kötelezettségek vállalásával, délibáb-külpolitikát kergetve, számunkra idegen értékek elfogadásával.
Orbán és Le Pen

Orbán és Le Pen

Orbán Viktor még Soros-ösztöndíjasként nem gondolhatta, hogy egyszer miniszterelnökként egy francia szélsőjobboldali politikust fog nagy lelkesedéssel fogadni. De azóta sok víz lefolyt a Dunán és a Szajnán.
Partra szállás után

Partra szállás után

Egy párton, pártokon kívüli szereplő megérkezésével lehetőség van arra, hogy örökre lezáruljon az Orbán–Gyurcsány-periódus. Hogy végre ismét nemzetben gondolkodjunk.
Függőségi csapdák

Függőségi csapdák

Egy ellenzéki győzelem esetén nemcsak az élősködő oligarcháktól kell megszabadítani az országot, hanem új alapokra kell helyezni a pekingi és a moszkvai kapcsolatokat is. Tartást adva Magyarországnak.
Sötét oldal

Sötét oldal

Kína igyekszik hatást gyakorolni az európai közvélemény formálására, újságok vagy újságírók megvásárlásával. Amire sajnos már Magyarországon is van jelentkező.