Kovács Zoltán

„És mikor a pünkösd napja eljött…”

„És mikor a pünkösd napja eljött…”

A pünkösdnek, miként a többi keresztény ünnepnek is, személyes üzenete van számunkra. Ember! Nem vagy egyedül e világ bajai közepette! Isten erőt ad neked ahhoz, amire nincs erőd. Isten segítségével a félénkből bátor lehet, az ellenségből pedig jóbarát.
Húsvéti remény

Húsvéti remény

Aki őszinte bűnbánattal a megfeszített Jézust keresi, annak a húsvét örömöt és reményt jelent. Reményt a bűnbocsánatra, reményt a halálból való feltámadásra, az örök életre és az üdvösségre.
Elég volt! – Felhívás az utolsó pillanatban

Elég volt! – Felhívás az utolsó pillanatban

Kezdjünk hozzá az Orbán rendszer lebontásához a saját életünkben és a személyes környezetünkben, mégpedig azonnal! Kezdjük meg a visszaszámlálást a halálra ítélt Orbán-rendszer felett! Vonjuk ki magunkat az uralma alól!
Infláció alulnézetből

Infláció alulnézetből

Meglepő, hogy a fogyasztói kosaram már 2021-ben 27 százalékos inflációt mutatott, pedig akkor még nem hittük, hogy Putyin háborúra szánja el magát, és szó sem volt az Orbán által kárhoztatott szankciókról.
A vég kezdete

A vég kezdete

Ha valamit elront a kormány a gazdasági szférában, az még – ha nagy veszteségek árán is, de – valahogy helyrehozható. De ha most tönkreteszik az erdőket, az a pusztítás a klímaváltozás közepette sem most, sem az unokáink életében nem hozható helyre.
Gondolkodni felejtettünk el!

Gondolkodni felejtettünk el!

A végtelen médiafölény csak az irracionális gondolkodás segítségével ér célba. A létezett szocializmusban a kommunista propagandának még nagyobb médiafölénye volt, mint most a Fidesznek. Az emberek mégsem hittek az állampártnak.