Nagygéci Kovács József

Nagypénteki győzelem, húsvéti béke

Nagypénteki győzelem, húsvéti béke

Amikor Jézus a szenvedése és halála (és feltámadása) előtti nagy búcsúbeszédében a tanítványaihoz szól, hosszan beszél a békéről. Ajándékról beszél, személyes, tőle érkező adományról, amit ellentétbe állít mindazzal, amit a világ képes adni.
Cseh–Csengey-redivivus ez

Cseh–Csengey-redivivus ez

Az évtizedek óta magnókazettákon lappangó felvételekből, daltöredékekből, jegyzetlapokon megbúvó szövegfoszlányokból, dalkezdeményekből és vázlatokból egy csengeys-csehtamásos és eközben mai előadás született.
Mindenkori Csehtamás

Mindenkori Csehtamás

Amikor megtudtam, hogy Énekelsz Csehtamást? címmel új Fodor-könyv jelenik meg, megörültem. Most már majd két könyvet fogok évente-kétévente fellapozni, hogy az időközben elfelejtett mondatokat újra pontosan tudjam idézni – gondoltam.
Lélekerő

Lélekerő

2021 pünkösdjén nem kisebb a szükség a Szentlélek ajándékára, mint volt az első pünkösdkor. Van mihez erőt kérni, van mifelé mozdulni szeretettel és józansággal.
Nem félni

Nem félni

Az evangéliumok szerint Jézus is sokat mondja, nyilván mert tudja, hogy életünk tele van ilyen-olyan félelemmel, melynek nagy része mögött egy bizonyos félelem áll, a halálfélelem.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Apokalipszis, Eurovízió, cancel culture