Több országban is leállt a Facebook Messenger

Több országban is leállt a Facebook Messenger

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több európai országban is lehalt csütörtök délelőtt a Facebook Messenger-szolgáltatása, Magyarországon sem lehet továbbítani az üzeneteket. A DownDetector a hibát észlelte Szlovákiában, Csehországban, Belgiumban, Horvátországban, Franciaországban, de az Egyesült Királyságban, Görögországban és Romániában is.

Az üzenetek egyáltalán nem, vagy csak késve érkeznek meg az asztali, böngészős felületen, de ugyanez a helyzet a Windowsra letölthető Messenger applikációval is. Okostelefonon először jobb volt a helyzet, de a késés ott is tapasztalható.

A Messenger csütörtök délelőtt

A Messenger-ablakokban többnyire a „nincs internetkapcsolat” hibaüzenet észlelhető, egy-egy szöveg öt-tíz perc alatt megy át, ha egyáltalán. Amint a HVG.hu megjegyezte, a programmal legutóbb novemberben volt gond, de akkor csak a képküldés nem működött, most súlyosabb a helyzet.

Címkék: Facebook, Messenger