Ultra, a Magyar Hang podcastja: A Fidesz-vallásról

Ultra, a Magyar Hang podcastja: A Fidesz-vallásról

Ultra – A Magyar Hang új podcastja Gulyás Balázzsal, Péter Tamással és vendégükkel, Lakatos Júliával

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vadonatúj heti műsorral jelentkezik a Magyar Hang, a Kötöttfogás és a Flaszter után itt az Ultra, a Magyar Hang podcastja. A kampányról, politikai manipulációról, a politika pszichológiájáról szóló program állandó műsorvezetői Péter Tamás politikai tanácsadó és Gulyás Balázs, lapunk munkatársa, publicista. A műsor állandó rovata a „Krumpli és kokain”, avagy vadászat a hét leggátlástalanabb kijelentésére.

A hetente péntek esteként jelentkező műsor e heti adásának témája a már-már vallásos hithez hasonlítható azonosulás egy-egy politikai párttal, de még inkább egy-egy politikai vezetővel. A podcast ezt a témát boncolgatja az e heti vendéggel, Lakatos Júliával, a Méltányosság Politikaelemző Központ nemzetközi igazgatójával.

A műsor állandó rovatában a „Krumpli és kokain”-ban pedig Orbán Viktor minapi álszent mondatát vesszük górcső alá: „Nem érdekes, mekkora a ház, az autó, egy dolog számít, van-e gyerek és egészséges-e.”

Témáink:
• Hogy fogadhatja el egy jobboldali, ha a pápát gyalázzák?
• Honnantól számít fanatikusnak egy politikusban való hit?
• Veszélyes-e magára a szavazóra a vakhit?
• Mely pártok érintettek Magyarországon?
• Vannak-e nemzetközi példák?

Iratkozzon fel: YouTubeSpotifyGoogle Podcasts.