A Barátok Közt egykori színészével fotózkodott Varga Judit

A Barátok Közt egykori színészével fotózkodott Varga Judit

Varga Judit a Barátok Közt egykori színészével (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár leginkább az orosz-ukrán háborúra figyel az egész világ, így természetesen Magyarország is, hazánkban kevesebb, mint egy hónap múlva országgyűlési választások lesznek. Erről azért a politikusok nem feledkeznek el, és igyekeznek minél több ismert ember támogatását megszerezni – vagy legalábbis egy fotó erejéig pózolni velük. Így tett Varga Judit igazságügyi miniszter is, aki ezúttal az RTL Klub több mint két évtizeden át futó egykori sikersorozatának színészével, Tihanyi Tóth Csabával fotózkodott. – Barátok közt Mezőkövesden – kommentálta a fotót Varga egy ölelést kifejező szmájli kíséretében. 

Korábban a kormányközeli Mandiner írta meg, hogy tavaly nyáron Tihanyi Tóth Csaba egy balatonföldvári büfé elől jelentkezett be közösségi oldalára, ahol rácáfolt többek között Gyurcsány Ferenc DK-elnök korábbi utalására is a Balatonon kapható lángosok magas árára vonatkozóan. Gyurcsány ugyanis azt állította balatonszemesi tapasztalataira hivatkozva, csak négy darab lángosért majdnem ötezer forintot fizettek. Ehhez képest Tihanyi Tóth azt tapasztalta az általa meglátogatott büfében, hogy ott egy négytagú család kétezerért tud lángost enni.