A Fidesz fórumán összekapcsolták Márki-Zay Pétert a terrorista Oszama bin Ladennel

A Fidesz fórumán összekapcsolták Márki-Zay Pétert a terrorista Oszama bin Ladennel

A Fidesz szombathelyi fórumán Osama bin Ladennel kapcsolták össze Márki-Zay Pétert (Fotó: Hende Csaba / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A szeptember 11-ei amerikai terrortámadás megtervezőjének, Oszama bin Ladennek a fotójával együtt mutatták Márki-Zay Péter képét – vette észre az Úgytudjuk.

Az eseményről Hende Csaba, a Fidesz szombathelyi képviselőjelöltje számolt be közösségi oldalán. Az eseményről feltöltött egyik képén volt látható az, hogy Georg Spöttle, aki magát migrációs szakértőként feltüntetve szokott szerepelni a nyilvánosságban, illetve a Pesti TV vezető szerkesztője előadást tart, és az ehhez készült prezentációja egyik diáján Osama bin Laden fotóját Márki-Zay Péteré mellé tette az alábbi felirattal: „migránsoknak adná a támogatást székelyek és más külhoni magyarok helyett”.

A fórumon Hende képeinek tanulsága szerint részt vett és szintén előadást tartott Szijjártó Péter külügyminiszter és Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus is.

Egyébként éppen Márki-Zay Péter szokta a Fideszt kritizálni azért, mert véleménye szerint a már megszüntetett, de éveken át működő letelepedési kötvény-program révén több olyan migrációs hátterű személyt is az országba engedhettek, akik korábban bűncselekményeket követhettek el.