Fideszes influenszer: Ne töltsünk időt olyanokkal, akik nem értenek velünk egyet

Fideszes influenszer: Ne töltsünk időt olyanokkal, akik nem értenek velünk egyet

Déri Stefi (Déri Stefi / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Redhagyó tanácsokat adott követőinek szerdán Déri Stefi, a kormánypárti Megafon egyik megmondóembere. Déri tíz pontban gyűjtötte össze, amit a Fidesz szimpatizánsai is tehetnek azért, hogy győzzön a kormánypárt április 3-án, ebben többek közt olyanokat javasolt, mint a bizonytalanok meggyőzése, lájkolás és kommentelés Facebookon vagy éppen aktív részvétel a kampány véghajrájában, például kopogtatással vagy telefonálással. Ám a hetedik pont azt veti fel: „Ne tölts időt olyan emberekkel, akik nem értenek egyet veled”.

 

Ez az ötlet még Déri egyes követőiben is megütközést keltett, valaki például azt kifogásolta, hogy a bizonytalanok meggyőzése ellentétes azzal, hogy ne töltsünk időt azokkal, akik nem értenek velünk egyet. Déri erre úgy reagált, a kettő nem üti egymást, „az egyik a bizonytalanokra vonatkozik, a másik pedig azokra, akiket nem lehet és nem is érdemes meggyőzni, mert teljesen másképp látják a világot mint mi!”.

Mások viszont egyetértően kommenteltek a poszt alá, például a fideszes Németh Zsolt – aki legutóbb a saját követői egy részét kiborító „ruszkik haza” kiírásával hívta fel magára a figyelmet – is helyeselt, és azt írta: „Szuper összefoglaló! Hajrá magyarok!”.

Címkék: Fidesz, Megafon, Déri Stefi