Az állami hírügynökség nagyon nem akarta, hogy látszódjon, mennyien voltak az ellenzék nagygyűlésén

Az állami hírügynökség nagyon nem akarta, hogy látszódjon, mennyien voltak az ellenzék nagygyűlésén

Az ellenzéki nagygyűlés résztvevői 2022. március 15-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben a Békementről és Orbán Viktor beszédéről mintegy 40 fotót közölt az állami hírügynökség kedden, az ellenzék kormányváltó nagygyűléséről mindössze 13-at. Ráadásul a közöltekkel is több furcsaság van, egyrészt rendkívül szűk kivágású képeket sikerült készíteniük a beszédekről, amelyeken csak a szónokok látszottak, a résztvevőkről készített kettő darab fotó pedig még a rendezvény előtt készült, mint azt a résztvevők beszámolói mellett Szabó Tímea Párbeszéd-társelnök fotómontázsa is illusztrálja.

„Fent a valóság, lent a fideszes propaganda legújabb hírhamisítása! A közmédiának megint sikerült hírt hamisítania. Az MTI fotósa az ellenzék rendezvényét fél órával a kezdés előtt lefotózta, de úgy tűnik, sürgős dolga akadt, a kezdést már nem várta meg” – írta Szabó Tímea, hozzátéve: ráadásul a tömeg vége még rá sem fért a fotóra.

Percről percre tudósításunkat itt olvashatja a keddi rendezvényekről.