Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus Németh Szilárd mellett kampányol

Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus Németh Szilárd mellett kampányol

Orbán Viktor és Németh Szilárd (Fotó: Németh Szilárd Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormánypárti szimpátiáját korábban már többször is kinyilvánító Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus a csepeli fideszes Németh Szilárdra való szavazásra buzdított. Bagdy bátorító szavait maga a kormánypárti politikus osztotta meg közösségi oldalán.

Bagdy az alábbit írta Némethről: „Az ember a szava! Németh Szilárd szavai szilárdak, mint neve is, nomen est omen. Nála hitelesebben megnyilatkozó politikust nem ismerek. Egyenes, következetes, mély meggyőződéssel képviseli közös ügyeinket, ezt a képviseletet a parlamentben is rábízhatjuk”.

Bagdy Emőke nem először kampányol fideszes politikus mellett, legutóbb Hende Csaba szombathelyi kormánypárti képviselő fórumán tartott előadást a napokban. A rendezvény azzal került a figyelem középpontjába, hogy a magát migrációs szakértőnek nevező Georg Spöttle Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt fotóját Oszama bin Laden terrorista képe mellé tette az alábbi felirattal: „migránsoknak adná a támogatást székelyek és más külhoni magyarok helyett”.