Bencsik András: ellenzékiek=ördögök

Bencsik András: ellenzékiek=ördögök

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Hír Tv Sajtóklub című műsorában. Forrás: Youtube

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Szükség van rád, gyere!” címmel közölte a Demokrata című Fidesz-hetilap Bencsik András főszerkesztői állásfoglalását a lap választások előtti utolsó, e heti számában.

A cikkben a szokásos kormánypárti tételek mellett Bencsik még tőle is szokatlanul éles kirohanást intézett az ellenzék egésze, politikusok és a szavazók ellen is, amikor az írás végén összegezte, hogy kik gyülekeznek az egyik és a másik oldalon. A főszerkesztő, aki a rendszerváltás előtt a Népszabadságban a szovjet-magyar barátság egyik fő szószólója volt, most többek között a kommunistákat is az ellenzékiek között látja. Azt írja, hogy az ellenzék oldalán „mennyi ostoba ember, irigykedő proli, gyűlölködő lelki beteg, rögeszmés kommunista, globalista ügynök, felelőtlen »világpolgár« gyülekezik a nagy leszámolásra”.

Bencsik szerint ugyanakkor „szívderítő a jók, a hazájukat szeretők, a felelősségüket fölismerők elszántsága”. Végül ellentétpárokat sorol, szerinte az ellenzék oldalán „ördögök” és az „éjszaka hadai”, míg a fideszes oldalon „angyalok” és a „nappal hadai készülnek megütközni” vasárnap a választásokon.

Lapunk is tett közzé állásfoglalást a vasárnapi országgyűlési képviselőválasztások kapcsán, melyet itt tud elolvasni: