Deutsch Tamás: Márki-Zay Péter egy feketeöves politikai lúzer

Deutsch Tamás: Márki-Zay Péter egy feketeöves politikai lúzer

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint két héttel a választás után Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is kielemezte az ellenzék súlyos vereségének okait. A Facebook-oldalán közzétett okfejtése szerint 13+1 oka volt a kudarcuknak.

A politikus többek közt azt vetette fel: „a baloldalon katasztrofális szereplésük után sokat beszélnek, de semmit nem mondanak, és semmiért sem felelősek. Utólag viszont már mindannyian előre látták a vereséget. A baloldal ott folytatja, ahol az április 3-i vereségük ellenére sem hagyták abba”. Szerinte az ellenzék a választókat nem érti és nem is akarja megérteni, ráadásul tiszteletlen is velük és sértegeti őket, így szavazataikra hiába számított.

– A globalista áfium ellen bizony van orvosság: a minket összekötő nemzeti szálak megerősítése, a nemzeti építkezés (copyright by Szájer). Ez a siker receptje – vélte.

Külön pontot szentel Gyurcsány Ferencnek is, mint írta, „a nagy Gyurcsány mára Mini Feri lett”. Deutsch úgy vélte, „a Jobbik csupán karlendítő erő”, míg az ellenzék volt miniszterelnök-jelöltjét, Márki-Zay Pétert feketeöves politikai lúzerként” jellemezte. – Totális bukása semmit nem tesz meg nem történtté. Hogy miért ő lett a kapitányuk? Mert a baloldal mostani állapotában pont őt érdemli: zsák a foltját. Előre megmondtuk. Ennyi – írta a fideszes politikus.