Ellenzék: Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus politikájára

Ellenzék: Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus politikájára

Ellenzék (Fotó: Márki-Zay Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma, február 12-én hivatalosan is kezdetét vette a választási kampány, így a sikeres ellenzéki előválasztás után újabb mérföldkőhöz érkezünk a kormányváltáshoz vezető úton. Az Egységben Magyarországért képviselőjelöltjei országszerte mind a 106 választókerületben gyűjtik a támogató aláírásokat annak érdekében, hogy április 3-ától Magyarország valóban mindannyiunké legyen – erről írt közleményében az egymással szövetséges hat ellenzéki párt és Márki-Zay Péter mozgalma, a Mindenki Magyarországa Mozgalom.

Mint kifejtették, miközben az ellenzék képviselőjelöltjei ma is kint vannak az utcákon az emberek között, „addig Magyarország jelenlegi miniszterelnöke ismét egy hermetikusan lezárt rendezvényközpontban hazug propagandát harsogva ünnepelteti magát egy szűk kiváltságos kör előtt”. – Április 3-án nemet kell mondani a Fidesz cinikus, korrupt, embertelen politikájának folytatására, és igent kell mondani egy szabad, igazságos, a felemelkedés lehetőségét mindenki számára biztosító politikára, amelyet az Egységben Magyarországért jelöltjei képviselnek – tették hozzá.

A kampányszezon kezdetéről itt olvasható a Magyar Hang összeállítása.