Fotón, ahogy a Fidesz-aktivista aláír a Mi Hazánknak

Fotón, ahogy a Fidesz-aktivista aláír a Mi Hazánknak

Fideszes aktivista ír alá a Mi Hazánknak (Fotó: Szabó Tímea Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Óbudán a Fidesz és Bús Balázs emberei nyíltan aláírnak és gyűjtenek a Mi Hazánknak – írta Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, az ellenzéki összefogás választókerületi jelöltje szombati Facebook-bejegyzésében, melyhez fotókat is mellékelt az aláírásról.

Bejegyzéséhez még azt is hozzátette, hogy „esetleg még az ívek másolása is belefér a szélsőjobbosok meghitt barátságába”. 

Az elmúlt években rendre felmerül, hogy a Fidesz segíti a Mi Hazánkat, hogy ezzel is gyengítse az ellenzéki szereplők dolgát. 

A héten Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben szólított fel arra minden fideszest, hogy a Fidesz–KDNP jelöltjeinek kopogtatócédulájának aláírása után „aláírásával támogassa a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, a Mi Hazánk Mozgalom, a Munkáspárt–Iszomm pártszövetség, a Gattyán György-féle politikai alakulat jelöltjeinek indulását is”.