Gattyán a digitalizáció mellett elkötelezett Détárit indítja

Gattyán a digitalizáció mellett elkötelezett Détárit indítja

Gattyán György (Fotó: Docler Holding)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Világválogatott labdarúgóval erősítette meg csapatát Gattyán György. A hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott magyar futballista, edző, Détári Lajos a Megoldás Mozgalom jelöltje lesz az idei parlamenti választásokon – tudta meg a Blikk.

„Nagyon örülünk neki, hogy Lajos nézetei egyeznek a miénkkel és csatlakozott hozzánk – mondta Borsányi Gábor, a Megoldás Mozgalom sportért és szabadidőért felelős alelnöke. – Talán nem túlzás azt állítani, hogy ezzel az év legnagyobb igazolása a miénk.”

Az 58 éves exhonvédos Kőbánya-Kispesten, a budapesti 9. sz. egyéni választókerületben méreti meg magát, ahol az ellenzéki összefogás ottani nyertesével, a DK-s Arató Gergyellyel és a fideszes Pap Sándorral kell majd megmérkőznie a győzelemért.

– Büszkeséggel tölt el, hogy a MEMO 106 egyéni választókerületi jelöltje közül elsők között egy olyan kiváló embert mutathatok be, aki kimagasló egyénisége a magyar sporttörténelemnek – mondta a Blikknek Gattyán György, a Megoldás Mozgalom alapító-elnöke. – Détári Lajos egy ország példaképe, 61-szeres magyar és hétszeres világválogatott, aki szeretne visszaadni a társadalomnak és annak a körzetnek, aminek annyi mindent köszönhet. Szív, ész és bátorság jellemezte a pályán, s most a civil életében is a közjó szolgálatát választja. 

Ismert, Gattyán az ellenzéki együttműködésbe nem kapcsolódott be, ezért sokan álellenzékiséggel vádolják, mint aki a Fidesz megbízásából indul, hogy ezzel vegyen el szavazókat az egyesült ellenzéktől. A karrierjét a Live Jasmin webkamerás szexszolgáltatással indító, majd a Docler Holding-cégcsoporttal multimilliárdossá váló üzletember programként a „digitális Magyarországot” hirdette meg, amivel az ország szerinte sokat nyerne. Az első és legfőbb programpontja a digitalizáció felpörgetése volt, ez volt az, amire hivatkozva bejelentette indulását.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.