Gattyán pártjának színeiben indul a Z’zi labor frontembere Zuglóban

Gattyán pártjának színeiben indul a Z’zi labor frontembere Zuglóban

Janicsák István (Fotó: Megoldás Mozgalom / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Zuglóban Janicsák a Megoldás! A MEMO jelötjeként, Budapest 08. számú választókörzetében Janicsák István indul az Országgyűlési választásokon. A legendás Z’zi labor frontembere, zenész, dalszövegíró, költő, producer évtizedek óta sokat tesz Zuglóért, a kerület díszpolgára – jelentette be közösségi oldalán Gattyán György milliárdos pártja, a Megoldás Mozgalom.

 

Mint írták, a művész egy olyan kerületben indul jelöltként, ahol több mint 123 000-en élnek, és a hatalmas zöldfelületei miatt „Pest tüdejének” is nevezik. – Janicsák István örömmel fogadta el a Megoldás Mozgalom elnökének felkérését, mert szerinte a kerületben van még tennivaló és hiszi, hogy a Megoldás Mozgalom erejével, korszakváltó politizálásával, kézzelfogható eredményeket kaphatnak a zuglóiak – tették hozzá.

Mint korábban kiderült, Gattyán pártjának színeiben indul a Való Világ reality show-ból VV Tommyboy néven megismert Könyves Tamás, de Détári Lajos egykori labdarúgó is.