Gyurcsány a Fidesznek: Ó, hogy a nyári villám fénye világosítsa meg az elméjüket!

Gyurcsány a Fidesznek: Ó, hogy a nyári villám fénye világosítsa meg az elméjüket!

Gyurcsány Ferenc a fideszes érvelőkártyákkal (Képernyőfelvétel: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eljutott az az „érvelőkártya”-csomag Gyurcsány Ferenc DK-elnökhöz, volt miniszterelnökhöz, amivel állítása szerint felkészítik a kampányolásra a fideszes aktivistákat arra, hogy mit kell mondani, miért kell a kormánypártokra szavazni – ezt maga a politikus mutatta be szombati videójában.

– Hátha véletlenül azt gondolnák, hogy akár egyetlen mondat is van abban, hogy ők mit értek el és mit csináltak és miért lett jobb Magyarország, akkor tévednek. Ha viszont arra gondolnak, hogy Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány meg Gyurcsány minden mondatban: bingó, eltalálták – mondta hozzátéve, kevés „szánalmasabb dolog van”, mint 12 év után azt tudják mondani, Gyurcsány.

A politikus a felkészítő kártya néhány érvét is felolvasta, például azt, hogy Gyurcsányék elvették a 13. havi nyugdíjat. – Ó, hogy a nyári villám fénye világosítsa meg az elméjüket! Hát mi adtuk a 13. havi nyugdíjat. Ránk tört egy iszonytató válság, amikor nem is én, hanem a Bajnai-kormányzat azt mondta, hogy amíg válság van, addig felfüggesztjük, aztán visszaadjuk nyugdíjprémiumként. Ki ígérte meg a 14. havit? Ugye emlékeznek rá? Az Orbán nevű. És megadta? – tette fel a kérdést a DK elnöke.