Hoppál Péter üzent a „balosoknak”: Ti most ne vásároljatok benzint!

Hoppál Péter üzent a „balosoknak”: Ti most ne vásároljatok benzint!

Hoppál Péter szavaz. A nép máshogy döntött. Fotó: Facebook/Dr. Hoppál Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Márki-Zay megmondta: rezsicsökkentés az, ha kevesebb benzint veszünk. Balosok! Hallgassatok végre a kapitányotokra! Ti most ne vásároljatok benzint! – ezt kommentelte a Telex egyik cikkéhez Hoppál Péter pécsi fideszes parlamenti képviselő Facebookon, erről maga a hírportál számolt be. Ahogy beszámoltunk róla, brutálisan emelkedik az üzemanyagok nagykereskedelmi ára, hatalmas sorok alakultak ki a kutaknál, több helyen el is fogyott az üzemanyag szerdán.

Hoppál egyébként azt is odakommentelte a lapnak, hogy „rémhírterjesztők!”.


 
Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója szerda este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy nincsen ellátási gond üzemanyagból Magyarországon, legfeljebb lokális logisztikai fennakadások lehetnek, nem érdemes sorban állni most, érdemes várni a tankolással a kamionstopig.
 
Érdekesség, hogy éppen szerdán derült ki, folyamatban vannak a rendőrségi feljelentések a pécsi önkormányzat kommunikációs cége, a Pécsi Kommunikációs Kft. átvilágítása során feltárt ügyek, köztük Hoppál Péter pécsi fideszes országgyűlési képviselő feleségének szerződése kapcsán.
 
Az önkormányzat ugyanis nem talált olyan dokumentumot, ami igazolná, hogy Hoppálné Erdő Judit megbízási jogviszonya során történt volna teljesítés. – Nincsenek megrendelők, teljesítési igazolások, levelezések vagy bármilyen valós tevékenységre, munkavégzésre utaló bizonyíték. Nincs olyan cikk, hirdetés vagy marketing- illetve kommunikációs anyag, ami igazolhatóan járt volna a megbízottnál – írta a pécsi önkormányzati cég. Hoppál Péter feltehetően ezt kommentálta úgy tegnap közösségi oldalán: „Nekünk baloldalból a legalja jutott. Pécsett különösen. De legyőzzük őket!”.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.