Jámbor András a kampányáról: ennek a tanulságait és eredményeit kell elvinni minél több helyre

Jámbor András a kampányáról: ennek a tanulságait és eredményeit kell elvinni minél több helyre

Jámbor András (Fotó: Jámbor András Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az összes szavazat összeszámolása után végül 48,2 százalékkal lett képviselő Jámbor András, a Szikra Mozgalom közös ellenzéki jelöltje a budapesti 6. egyéni választókerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban. A győzelme tanulságait szombaton egy Facebook-bejegyzésben értékelte.

Ebben arról írt, hogy „a Fidesz jelöltje 250 szavazattal kevesebbet szerzett, mint négy éve. Dúró Dóra, aki jobbikosként még körülbelül 6000 szavazatot szerzett 4 éve és 8 éve is ugyanitt, most a Mi Hazánk színeiben csupán 2150 szavazatott kapott. Ebben a választókerületben sikerült a 2018-as ellenzéki szavazók nagy részét megtartani és a Jobbik szavazók több mint a felét is integrálni!”

Arra a legbüszkébb, hogy ebben a kampányban a Szikra Mozgalommal és a pártok helyi embereivel igazi közösségként kampányoltak, ahol mindenki érezhette, hogy számíthat a másikra. „Ezt a közösséget kell megtartanunk, továbbfejlesztenünk, és ennek a kampánynak a tanulságait és eredményeit kell elvinni minél több helyre az országban a következő négy évben” – tette hozzá.

„Én azon fogok dolgozni, hogy olyan erős közösségeket építsünk, amelyek megóvják és segítik a tagjaikat; olyan erős közösségeket, amelyek ki tudnak hatni egy-egy település életére! Olyan közösségeket, amelyek a következő válsághelyzetekben az elszálló árak, az élelmiszerhiány közepette is tudják majd segíteni az embereket” – írta Jámbor András.