Kocsis Máté: A választások tétje, hogy Magyarország visszatér-e a gyurcsányi útra

Kocsis Máté: A választások tétje, hogy Magyarország visszatér-e a gyurcsányi útra

Kocsis Máté (k) Kővári Jánossal (b) és Hoppál Péterrel (j) (Forrás: Kocsis Máté/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A 2022-es országgyűlési választások tétje óriási, mivel ott dől el, hogy Magyarország előre megy, vagy visszatér a 2002 és 2010 közötti útra – jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatón, szerdán Pécsen.

A politikus azt mondta, hogy a „Gyurcsány Ferenc vezette baloldali pártok” már megmutatták, miként kormányozzák az országot, és programjuk már megvalósult 2002 és 2010 között. Szavai szerint abban a nyolc évben Magyarország „hátrafelé ment, nem pedig előre”. A kormánypárti politikus egyúttal leszögezte, hogy az emberek sokkal jobban járnak, ha az Orbán Viktor vezette – családokat támogató, Magyarország határait megvédő, adókat csökkentő, fizetéseket emelő – kormány irányítaná továbbra is az országot, mintsem a Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal.

Pécsre térve közölte, hogy Magyarország egyik történelmi nagyvárosaként a települést kiemelten kezeli a kormányzat. A baranyai megyeszékhelynek nemcsak múltja komoly, de szép jövő előtt is áll. Ehhez ugyanakkor – tette hozzá –, egy jó képviselő is szükséges. Kővári János, a Fidesz-KDNP Baranya 1-es választókerületben (Pécs) indított országgyűlési képviselőjelöltje úgy vélekedett, a városban élők arról is határozhatnak április 3-án, hogy „legyen-e végre érdemi képviseletük a parlamentben”. Szerinte ez az elmúlt négy év tapasztalataiból ítélve rájuk is fér.

(MTI)