Korda Györgyék is elmentek Lázár János ünnepségére

Korda Györgyék is elmentek Lázár János ünnepségére

Lázár János és Korda György (Fotó: Lázár János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Barátainkkal ünnepeljük a húsvétot és a győzelmet. Megjöttek Kordáék is – erről posztolt közösség oldalán Lázár János fideszes politikus, akit nemrég az ellenzéki miniszterelnök-jelölttel, Márki-Zay Péterrel szemben fölényesen újraválasztottak Csongár-Csanád megye 4. számú, Hódmezővásárhely központú választó kerületében.

Nem először posztol a Korda-házaspárról Lázár János, például 2018 szeptemberében arról közölt videót, ahogy családjával részt vesz az énekesek koncertjén. Korda György pedig 2020-ban úgy fogalmazott a 24.hu-nak adott interjújában: a mostani politikusok közül Lázár János a kedvence. – A mostaniak közül nálam Lázár János a favorit, kiváló ember, egy makói koncertemet végigtapsolta a két fiával és a feleségével, és amikor a színfalak mögött átöltöztem, ő felsegítette a kabátomat. Nem akármilyen gesztus ez egy művész számára! – mondta.