Már 7200 aktivistája van az ellenzéknek

Már 7200 aktivistája van az ellenzéknek

Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás politikusaival, a Kossuth téren tartott sajtótájékoztató után, 2021. december 14-én

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eddig 7200 bátor aktivista csatlakozott a változás ügyéhez. Köszönjük szépen! Sokat kell dolgoznunk, de csak együtt, Önökkel sikerülhet a kormányváltás – közölte Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje szerdán a Facebook-oldalán.

Márki-Zay Péter egy hete egy interjúban arról beszélt, hogy el kell jutniuk a lehető legtöbb településre, amihez rengeteg aktivistára van szükség. – Szerencsére jól állunk: 17 ezer ember már jelentkezett szavazatszámlálónak a szükséges 22 ezerből, az ő jelentős részük pedig a kampányban is hajlandó legalább heti egy napot rászánni, hogy szórólapozzon, plakátozzon, beszélgessen – mondta akkor.

A Magyar Hangnak adott két héttel ezelőtti interjújában pedig arról is beszélt, hogy a pártok mellett a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak van a második vagy harmadik legerősebb aktivistahálózata. „Elsősorban a billegő körzetekre fogunk összpontosítani mi is, de ha úgy látjuk, hogy valamely körzetben a párttámogatás hiányzik, azt kiemelten fogjuk segíteni” – mondta.