Márki-Zay Péter mindenkinek megköszönte, aki elment szavazni

Márki-Zay Péter mindenkinek megköszönte, aki elment szavazni

Márki-Zay Péter, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje (k) a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskolában kialakított szavazókörben, ahol családtagjai társaságában adta le szavazatát az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Köszönöm minden magyar állampolgárnak, aki elment szavazni. Hálámat fejezem ki azon civilek felé, akik egész nap a választás tisztaságát ellenőrizték és most kezdik a számolást – írta Márki-Zay Péter, az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltje a Facebookon este fél 8 után.

Hozzátette: eközben a választási bizottság kimondta: nem képes ellenőrizni a határon túli szavazatok tisztaságát – ezt láthattuk a megsemmisített ellenzéki szavazatokból is. „Reméljük, nem ezeken a szavazatokon múlik majd a győzelmünk, mert az alkotmányos válságot okozhat Magyarországon” – írta.

Percről percre közvetítésünket itt olvashatja!