Márki-Zay Péter: Kormányváltó szép jó napot kívánok

Márki-Zay Péter: Kormányváltó szép jó napot kívánok

Márki-Zay Péter bejelentkezése a szavazás előtt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kormányváltó szép jó napot kívánok mindenkinek – ezzel kezdte a szavazásra buzdító élő bejelentkezését a Facebookon Márki-Zay Péter. Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje – egyébként Orbán Viktorhoz hasonlóan – megjegyezte, hogy hóesésre ébredtünk. A politikus délelőtt a szentmisére készült és utána megy szavazni, ahogy mondta, leadja a kormányváltó szavazatát.

Arra kért mindenkit, hogy „négy év munkáját betetőzve”, „tegye meg, amit öntől vár a haza”. Értelemszerűen az egyesült ellenzék helyi jelöltjeinek és a közös listájuknak a támogatására buzdított. 

Felidézte azt is, hogy egymilliós nyomravezetői díjat ajánlottak annak, aki bizonyítékokkal együtt csalást tud leleplezi.

Orbán Viktor már korábban leadta a szavazatát, a Magyar Hang élőben közvetítette, ahogy utána válaszolt néhány újságírói kérdésre. Mi megkérdeztük, hogy hazudott-e már a magyaroknak, ahogyan arra is kíváncsiak voltunk, lemond-e a Fidesz elnöki posztjáról, ha veszítenek. A válaszokat is a teljes cikket ITT tudja elolvasni.

Címkék: Márki-Zay Péter