Minden körzetben összegyűltek az aláírások a fideszes jelölteknek is

Minden körzetben összegyűltek az aláírások a fideszes jelölteknek is

Hollik István (Forrás: a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz a Facebook-oldalán közölte, hogy az ő jelöltjei is összegyűjtötték az aláírásokat, az aktivisták és a jelöltek viszont a következő hetekben is kint lesznek az utcákon, tovább gyűjtik az aláírásokat.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója már egyenesen arról beszélt az MTI-nek eljuttatott videóüzenetében, hogy elsőként a Fidesz jelöltjei gyűjtötték össze a 106 egyéni választókerületben az induláshoz szükséges ajánlásokat. Mint közölte: sokuknak a nap reggel kezdődött, aláírásokat gyűjtöttek.

– Ennek köszönhetően elmondhatom, hogy 106 jelölttel és segítőinkkel együtt, Magyarországon elsőként gyűjtöttük össze minden választókerületben a jelöltjeinknek szükséges aláírásokat – tette hozzá. 

Szombaton reggel indult el hivatalosan is az április 3-i országgyűlési választásokat megelőző kampány, ennek első aktusa, hogy az egyéni jelöltként indulóknak össze kell gyűjteniük fejenként legalább 500 érvényes ajánlást a választókerületükben élőktől. Ezt a kötelező feladatot a kormánypárti és az Egységben Magyarországért politikusai is már az első napon teljesítették.