Nagy Feró: Hadd nyaljam már azt a s*gget, ami nekem tetszik!

Nagy Feró: Hadd nyaljam már azt a s*gget, ami nekem tetszik!

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth-díjat átvevő Nagy Feróval 2021. augusztus 20-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Én abban a rendszerben nőttem fel, hogy mindig Moszkva mondta meg, hogy mi lesz a végső szó, most pedig Brüsszelből mondják meg, hogy nekem mi a jó. Ha nem tetszik, akkor jön a választás, tessék választani egy másikat, aki majd megoldja – erről beszélt a tavaly Kossuth-díjat kapott Nagy Feró énekes Osváth Zsolt Zshowtime című műsorában

Nagy Feró a műsorban többek közt elsiermte, elfogult politikailag, emiatt sokszor olyan jelzőket kap kommentekben, miszerint ő „seggnyaló”. Ezt azzal kommentálta: „Hadd nyaljam már azt a segget, ami nekem tetszik!”.

Arról is beszélt, szerinte nem valósak az olyan megállapítások, miszerint a párt vagy annak tagjai lopnak. – Én szerintem az nem lopás, hogy Mészáros Lőrincet bízom meg azzal, hogy építse fel a toronyórát lánccal – tette hozzá. 

Címkék: Fidesz, Nagy Feró