Orbán Viktor elmondta, hogy szerinte mi a legfontosabb érv

Orbán Viktor elmondta, hogy szerinte mi a legfontosabb érv

Orbán Viktor Kecskeméten

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Fidesz–KDNP meg tudja védeni Magyarország békéjét, a baloldal azonban kockára teszi az eddig elért eredményeket is – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Facebook-oldalán szombaton közzétett videóban.

„Ez a legfontosabb érv, amelyet el kell mondanunk minden magyar választónak, hogy miért érdemes vasárnap a KDNP-re és a Fideszre szavazni” – mondta a kormányfő Kecskeméten, Szeberényi Gyula Tamás, a Fidesz-KDNP Bács-Kiskun megye 2. választókerületi jelöltjének kampányrendezvényén.

Orbán Viktor kiemelte: „mi meg tudjuk védeni Magyarország békéjét, garantálni tudjuk Magyarország biztonságát, a baloldal azonban bevisz bennünket a háborúba, besodor bennünket a háborúba, kockára teszi Magyarország békéjét, biztonságát, és az eddig elért eredményeket is”. „Meg kell védenünk Magyarországot, ezért vasárnap mindannyiunknak ott kell lenni!” – fogalmazott a miniszterelnök.