Orbán Viktor: Grófo, te vagy a király!

Orbán Viktor: Grófo, te vagy a király!

Orbán Viktor Kis Grófóval (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Győzike néven ismertté vált Gáspár Győző után maradt a mulatós vonalon a Fidesz, ám már felsőbb szinteken: Orbán Viktor személyesen készített szelfit nem mással, mint Kis Grófóval. A „nézését meg a járását, a csípőjének a ringását” dalszövegével széles tömegek előtt is ismertté vált zenésznek a sikert hozó nótáját is kölcsön vette a miniszterelnök, persze a kampányhoz igazítva: „A nézése, meg a járása, előre menjünk, ne hátra!”.

A mulatós vonal a napokban egyáltalán nem számít újdonságnak, Győzike ugyanis már a Békemeneten is feltűnt, majd kedden érkezett a hír, hogy be is lép a Fideszbe. Ehhez a papírokat a kormánypárti Budai Gyulával töltötte ki, mégpedig a Külügyminisztérium épületében.

Kis Grófóval egyébként már Szijjártó Péter is fotózkodott korábban ugyancsak az egyik ismert számával, „No roxa áj, Grofó a király!”.