Schmuck Andorékkal is együttműködik Gattyán György pártja

Schmuck Andorékkal is együttműködik Gattyán György pártja

Gattyán György és a Tisztelet Társaságának képviselői (Forrás: Gattyán György/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Együttműködési megállapodást írt alá a Gattyán György vezette Megoldás Mozgalom és a Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasága – ezt a Facebookon jelentették be.

Mint írták, a két szervezet közösen elfogadott egy 12 pontos minimum cselekvési programot, amelyet a szépkorúakért, életkörülményeinek javításáért közösen hajtanak végre. A Megoldás Mozgalom és a több mint 130.000 tagot tömörítő szervezet által aláírt 12 programpont között szerepel egyebek mellett a családi adókedvezmény bevezetése az egy háztartásban élő szépkorúak után, a 3 százalékos nyugdíjbónusz minden felnevelt gyermek után, vagy éppen a szépkorúbarát államigazgatás bevezetése.

Mint korábban kiderült, Gattyán pártjának színeiben indul a Való Világ reality show-ból VV Tommyboy néven megismert Könyves Tamás, Détári Lajos egykori labdarúgó, illetve Janicsák István, legendás Z’zi labor frontembere.