Szabó Tímea megköszönte Márki-Zay Péternek, hogy felszántotta az országot

Szabó Tímea megköszönte Márki-Zay Péternek, hogy felszántotta az országot

Szabó Tímea (Fotó: Szabó Tímea Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Nagyon köszönöm mindenkinek az elmúlt hetek, hónapok, évek támogatását! Köszönjük a szavazóknak, civileknek, aktivistáknak, szavazatszámlálóknak azt az elképesztő munkát, amit beleraktak ebbe a kampányba! És szeretném megköszönni Márki-Zay Péternek is azt az emberfeletti erőfeszítést, amivel felszántotta az országot” – írta az Óbuda-Békásmegyeren egyéni mandátumot szerző Szabó Tímea Párbeszéd-társelnök hétfő esti Facebook-bejegyzésében.

„A 3. kerületben megmutattuk a hazug, gyűlöletkeltő és maffiaeszközökben nem válogató Fidesznek, hogy nincs az az aljas propaganda, nincs az a fabrikált hazugság, amivel az ellenzéki összefogás tisztességesen, az emberekért dolgozó, a képviselőséget szolgálatnak tekintő tagját elhitelteleníthetik, megtörhetik, legyőzhetik! A sokéves kitartó, a közösség érdekeit szem előtt tartó közös munka a kerületben meghozta gyümölcsét. Akkorát vertünk a fideszes Bús Balázsra, mint ide Lacháza. Pedig ha volt mocskos, lejárató kampány a 106 körzetben, akkor az enyém biztos a top 3-ban volt” – írta.

„Korábban voltam már a Rogán »Anonymus« Tóni által vezérelt gépezetben CIA-ügynök, de miután a legnagyobb fájdalmukra ez nem működött, mert senki nem hitte el, ezután a végképp minden alapot nélkülöző, végletekig szánalmas »kokaincsempészetből származó kampánypénz« idétlenséggel jöttek. De nem csak »jöttek«, hanem ez ömlött a szenny lakájmédiából, a propagandistáktól, a mindenhova bedobott szórólapokból, az ezzel átmatricázott összes plakátról, Bús Balázs napi 5 posztjából. És most jön a csavar. Nem működött a propaganda! Hiába vergődtek, hiába költöttek szó szerint százmilliókat az én ellehetetlenítésemre, lejaratásomra, hiába állt a titkosszolgálat hónapokig a házunk előtt, rólam nem találtak semmi terhelőt – én velük ellentétben nem loptam, nem csaltam, nem jachtoztam –, ezért kénytelenek voltak kitalálni a legvadabb hazugságokat” – tette hozzá a személyét ért támadásokról szólva.

Végezetül pedig azt üzente, hogy „megyek, megyünk tovább, egyben marad az ellenzék, soha nem adjuk fel az igazságért és igazságosságért folytatott a harcot!”

Az ellenzéki pártszövetség részéről eddig többnyire bírálatot kapott Márki-Zay Péter, így tett Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, valamint az LMP részéről Kanász-Nagy Máté és Ungár Péter is. A Párbeszéd, az MSZP és a Momentum politikusai ugyanakkor azt hangsúlyozták, hogy nincs itt az ideje a bűnbakkeresésének, illetve az elmaradt Jobbik-szavazókat hiányolták.

Választási percről percre hírfolyamunkat itt olvashatja!

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.