Székesfehérvárott zárja kampányát Orbán Viktor

Székesfehérvárott zárja kampányát Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond Egerben, ahol választókkal találkozott 2022. március 30-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy 2018-ban, úgy 2022-ben is Székesfehérváron tartja utolsó nagyobb kampányeseményét a Fidesz. Április 1-jén délután három órakor Orbán Viktor is beszédet fog mondani a város főterén – írta a Telex. A hírt Vargha Tamás, a választókerület fideszes képviselő-jelöltje ki is posztolta a Facebook-oldalára, de Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke is megerősítette a lapnak. 

Orbán Viktor a kampány során gyakorlatilag nem nagyon tartott olyan előre meghirdetett, nyilvános eseményeket, amelyen a sajtó munkatársai tudtak volna tőle kérdezni. Például szerdán Egerben járt, ám ezt sem lehetett előre tudni, ahogy azt sem, hogy kedden Makón volt míg hétfőn Győrben.

https://hang.hu/kulfold/egyes-orosz-egysegeket-visszavonnak-kijev-mellol-de-kevesen-hisznek-az-oroszok-igereteinek-percrol-percre-138853

Az ellenzék szombat este 17.30-tól tartja kampányzáróját a budapesti Madách téren.