Varga Judit: Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra

Varga Judit: Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra

Varga Judit (Forrás: Varga Judit/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Varga Judit igazságügyi miniszter arra, hogy több kormányközeli portált is meghekkeltek hétfőn reggel. Ezek nagy része még hétfőn délelőtt sem működött. 

– Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra, ha esetleg elkerülné a figyelmüket! Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek mondani, mint a nemzetközi liberális mainstream média. Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása? – tette fel a kérdést Varga, aki akkor még nem aggódott ennyire, mikor több más, kormánytól független hírportált tettek elérhetetlenné túlterheléses támadással pár hónapja, még az ellenzéki előválasztás idején. Így járt többek közt a hvg.hu, 24.hu, 444.hu de a Magyar Hang is. 

Azzal folytatta: „A baloldal bűnözőket bérelt fel a kampányban? Ez is benne lesz vajon az EBESZ-jelentésben? Úgy látszik, a »nem értek egyet azzal, amit mondasz, de halálomig küzdeni fogok azért, hogy mondhasd«-ból eljutottunk a »ha nem vagy velünk, akkor elhallgattatunk« dogmáig. Április 3-án üzenjük meg mindenkinek, hogy minket nem lehet elhallgattatni! – zárta posztját a politikus.