Véletlenül az ellenzéki nagygyűlésre induló buszra szálltak a dunapataji békemenetesek

Véletlenül az ellenzéki nagygyűlésre induló buszra szálltak a dunapataji békemenetesek

Békemenetre érkezett buszok 2022. március 15-én (Fotó: Tomos Ádám/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy dunapataji, Békemenetre tartó csapat rossz buszra szállt, véletlenül az ellenzéki nagygyűlésre induló járművet választották – számolt be róla a 24.hu.

Mint kifejtették, a Kalocsáról indult különjárat ellenzéki szimpatizánsokat vitt Budapestre, és Dunapatajon is megállt, hogy felvegyen egy ottani, előre bejelentkezett tüntetőt, ám vele együtt még három ember is felszállt. Az újonnan érkezők az indulás után a Bács-Kiskun megyei 3. választókerület közös ellenzéki képviselőjelöltjétől, a DK-s Magóné Tóth Gyöngyi Máriától megkapták a Márki-Zay Péter által a korrupció elleni küzdelem szimbólumává kikiáltott kék szalagokat és az ellenzék új kampánydalának szövegét.

Magóné a 24-nek azt mondta, a társaságnak a kampánydal tanulmányozása közben lett gyanús, hogy nem a békemenetes társaságba kerültek. Azt követően pedig, hogy erre rájöttek, ragaszkodtak hozzá, hogy Soltvadkerten leszálljanak, pedig  a politikus szerint fel is vihették volna őket Budapestre.

Címkék: Békemenet