Vendégoldal

Semjén, a fővadász

Semjén, a fővadász

Mi a veszélyesebb? Az állatok felruházása emberi tulajdonságokkal (ami nyilván és döntő mértékben fikció), vagy az emberek elállatiasodása (ami viszont napi tapasztalat).
A falu Bigéje

A falu Bigéje

„Na, csak ne bántsd a polgármestert, kemény munkával érte el mindazt, amit elért. Nézd meg a falut: látsz egyetlen migránst is? Vagy ilyen átoperált ovisokat? Nem, ugye? Ezt mind neki köszönhetjük.”
Tanmese

Tanmese

Állítólag Márki-Zay Péter azért mond igen erőteljes dolgokat igen sarkos megfogalmazásban, mert ezzel próbálják némileg ellensúlyozni a Fidesz-média mérhetetlen túlsúlyát. A gondolat logikusnak látszik, nekem mégis egy kudarcos marketing történetet juttat az eszembe.
Hálót, s ne halat

Hálót, s ne halat

Az álláskeresési járadék rendszerét át kellene alakítani felnőttképzési járadékká. Hiszen annak, akinek nincs szakmája vagy diplomája, hiába folyósítunk pár hónapig egy bizonyos összeget, sem közép-, sem hosszú távon nem fogjuk megoldani a problémáját.
Fejtágítók

Fejtágítók

Érdekes körülmény, hogy amíg az 1989-es fejtágítóról semmi nem szivárgott ki, a mostaniról nincs olyan újság, amelyik bőségesen ne tett volna említést. Az elmúlt három évtizedben valamicskét mégiscsak változott a helyzet.
Nőügyek a Sándor-palota körül

Nőügyek a Sándor-palota körül

Novák Katalin a TV2-n már lila ködben úszva ringatta abba a hamis illúzióba nőtársait, hogy kemény munkával és rátermettséggel elérhető mindaz, ami neki sikerült. Az üvegplafon és a felső határok eltűnését vizionálta.
Móricka, a főkertész

Móricka, a főkertész

Kérem Bardóczi Sándor urat (sok ezer szülő és gyermek, futó és kocogó, no meg persze rengeteg kutyás és kutya nevében), hogy ne cipelje át az úton a tiltakozó nagymamát!

Kötöttfogás Extra

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Szilveszteri különkiadás