Vendégoldal

„Tűz van!”

„Tűz van!”

Már a lelkiismeretünket is nyugdíjba küldhetjük a felújított muzeális templomainkba, hiszen inkább kell engedelmeskedni az állami-egyházi vezetőknek, mint saját józan lelkiismeretünknek.
Bugristempó

Bugristempó

Az, aki most miniszter, kormányszóvivő vagy bármilyen „nagy” ember ahelyett, hogy tisztességesen válaszolna az akár kellemetlen kérdésekre is – ez a dolga! –, kioktatja, a porba alázza a kérdezőt – no, az a bugris.
Össznemzeti önzőség

Össznemzeti önzőség

Az úgy nem működik, hogy közpénzmilliárdokon hizlalom a családom, majd a szívemre teszem a kezem, hogy nekem a nemzet az első. A jövőjükért tüntető fiatalok hangját meg úgyis elnyomja a Mercedes terepjáró motorhangja.
Kósa Lajos és a kóla

Kósa Lajos és a kóla

Amennyiben Kósa Lajos motorral jön Budapestre a Parlamentbe mint országgyűlési képviselő, akkor a 231 km hosszúságú utat számolva oda-vissza összesen 11 880 liter kólányi CO2-t ereget a levegőbe.
Az Árpád hídi halál tanulságai

Az Árpád hídi halál tanulságai

Fejétől bűzlik a hal. A kormányzó egy múlt századi, elavult és hamis fejlődésmítosz rabja, alattvalói pedig rátesznek még egy lapáttal, és biztos kézzel viszik az ezerszer megjárt és mindig újra üdvözítőnek hazudott zsákutcába az országot.
Reklámsokk?

Reklámsokk?

Azért túl sok a reklám, mert túl sok cég akarja sikerre vinni túl sok termékét, szolgáltatását, márkáját. Általánosan elfogadott alapelv, hogy a piaci verseny jó és hasznos. Ez így is van egy bizonyos határig.
2033

2033

Az 55. évfordulóra 55 teremben látható a Nemzeti Párt története. A régi neve csak néhány logón olvasható az első teremben, pár fotó az ezredforduló előttről, jó, hát mi is voltunk fiatalok, bohók, bolondosak, de különben meg át volt gondolva az egész a kezdetektől