Vendégoldal

A harmadikutasok hipnózisa

A harmadikutasok hipnózisa

A deliráló Bencsik András joggal tart ettől a tömegtől, hiszen ez a réteg az egyetlen, amely közösen utasítja vissza mind Orbán Viktor, mind Gyurcsány Ferenc ajánlatát, és amely mindenképpen le akarja zárni a korszakot, amiben még dívik egymás lepatkányozása.
Tónika show

Tónika show

A gladiátorharcot egyetlen módon nyerheti meg a polgár: ha nem vesz benne részt. Ez csak úgy lehetséges, ha nem az arénában kezdi el a lényeget látni, hanem még odaúton felismeri, hogy épp megpróbálják kicsavarni kezéből a nyilvánosságot.
Ha beszélhetnék Magyar Péterrel…

Ha beszélhetnék Magyar Péterrel…

Őszintén mondom, kifejezetten vágyom rá, hogy valaki végre magyarázza el, mi folyik itt, a Kárpát-medencében! Valaki okos ember, aki érzelemmentesen és kellő távolságból képes szemlélni az eseményeket…
Szendi Nóra: Indexre kerültem

Szendi Nóra: Indexre kerültem

A rendszer izolál, karanténbe zár, és elbizonytalanít. Képtelen vagy önállóan mozogni, költs tornaprogramokra, képtelen vagy megadni a gyermekednek, amire szüksége van, költs csilingelő műanyag vackokra, képtelen vagy bármilyen kétkezi munkára…
Túl kevés az uniós támogatás Kijevnek

Túl kevés az uniós támogatás Kijevnek

A nyugati államoknak a katonai támogatás nyújtására vonatkozó csökkenő kedvét, különösen az ebben a kérdésben a Washingtonban uralkodó zavarokat figyelembe véve, feltehető a kérdés: milyen Ukrajnába kerül az uniós támogatás 2027. évi részlete? Biztosan szuverén Ukrajnába?
50 milliárd: túl kevés

50 milliárd: túl kevés

Európa számára ez a legrosszabb pillanat arra, hogy gyengeséget mutasson Oroszországgal szemben, egyidejűleg ez az utolsó pillanat a cselekvésre, mielőtt az európaiak végleg belefáradnának ebbe a háborúba.