Vendégoldal

Az illetékes

Az illetékes

Az ellenzék akár halálra is áskálódhatja magát, az sem számít semmit, ha ugyanis Orbán az immár sok éve tartó agresszív kismalacos pávatánc helyett végre teljesíti azt a huszonhét mérföldkövet, amelyeket az EU előírt nekünk, itt lenne a pénz.
A csapda, amiben élünk

A csapda, amiben élünk

Milyen beteg rendszer az, ahol mindkét oldalon ugyanannak a minisztériumnak az áldozatai állnak. Vajon mit érez most Pintér Sándor? Büszke? Szégyelli magát? Nem érez már semmit, csak teljesíti a főnök parancsait?
Béke

Béke

A Nyugat és a magyar ellenzék is láthatóan olyan világot akar, ahol a nagydarab, bárgyú Pásztoroknak nincs esélye einstandolni senkit, Miniszterelnök úr és csapata mégis nekik szurkol, állandóan hangoztatva, hogy ezek felrobbantják a grundot, ha nem adjuk nekik az összes üveggolyót.
A szakértők

A szakértők

Mi a garancia arra, hogy a teljes nyilvánosság esetén újabb nagy bomba nem robban? Az ügynökleleplezés már a kezdetektől a politikai harc egyik fegyvere volt.
Libsi bubuk

Libsi bubuk

A kizárólagos hatalmat gyakorló állampárt a sorok közti olvasásra biztatja híveit, merthogy libsi cenzort hallucinál(tat) maga fölé. Agyrém.