Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

30 fertőzöttet találtak a Lauder iskolában, digitális tanrend lesz

Szerző: | 2020. szeptember 18., 13:51 | XB

Fotó: Lauder Alapítvány

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Eduline értesülése szerint a Lauder Javne közösségi iskola igazgatója, Horányi Gábor ma reggel emailben értesítette a szülőket arról, hogy a középtagozatos (felsős) osztályok digitális tanrendre térnek át (vagyis számukra felfüggesztik az iskola látogatását.

HIRDETÉS - AIP

Az ok természetesen a koronavírus: az intézményben 21 fertőzött diákot és kilenc pedagógust találtak, miután mindenkit leteszteltek. Rajtuk kívül három olyan tanulóról tudnak, aki már korábban átesett a betegségen.

Az iskolában működő óvoda, alsó tagozat és gimnázium osztályai továbbra is bejárnak az intézménybe. Minthogy az iskolába nagyjából ezer fő jár, az átfertőzöttség nagyjából három százalékos.

FRISS: Cikkünk megjelenése után sikerült elérnünk az iskola igazgatóját; Horányi Gábor többek között azt írta: még további nyolc koronavírusos diákot találtak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: iskola, koronavírus, Lauder Javne


Kipipálják

Kipipálják

Az Alkotmánybíróság a rokkantsági ellátások kapcsán tulajdonképpen azt mondta ki, hogy van határ: Magyarország polgárai nem lehetnek teljesen kiszolgáltatva a jogalkotó kénye-kedvének.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest