HIRDETÉS
HIRDETÉS

30 fertőzöttet találtak a Lauder iskolában, digitális tanrend lesz

Szerző: | 2020. szeptember 18., 13:51 | XB

Fotó: Lauder Alapítvány

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az Eduline értesülése szerint a Lauder Javne közösségi iskola igazgatója, Horányi Gábor ma reggel emailben értesítette a szülőket arról, hogy a középtagozatos (felsős) osztályok digitális tanrendre térnek át (vagyis számukra felfüggesztik az iskola látogatását.

Az ok természetesen a koronavírus: az intézményben 21 fertőzött diákot és kilenc pedagógust találtak, miután mindenkit leteszteltek. Rajtuk kívül három olyan tanulóról tudnak, aki már korábban átesett a betegségen.

Az iskolában működő óvoda, alsó tagozat és gimnázium osztályai továbbra is bejárnak az intézménybe. Minthogy az iskolába nagyjából ezer fő jár, az átfertőzöttség nagyjából három százalékos.

FRISS: Cikkünk megjelenése után sikerült elérnünk az iskola igazgatóját; Horányi Gábor többek között azt írta: még további nyolc koronavírusos diákot találtak.

Címkék: iskola, koronavírus, Lauder Javne


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

38 halott egyetlen nap alatt

38 halott egyetlen nap alatt

989 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 48 757 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Kész levenni Szudánt a terrorizmust támogató államok listájáról - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn a Twitteren Abdalla Hamdok szudáni kormányfővel folytatott üzenetváltása során.     "Csodálatos hír! Az új szudáni kormány, amely igazi előrehaladást ért...

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Legyünk nagyvonalúak, és tudjuk be valamiféle sajátos konszolidációnak, hogy a szuperszuverén kormány egyik államtitkára ilyen libernyák elveket hangoztat, hogy „az állam rossz gazda”.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest