Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

ATV: Március 1-től sem lazít a kormány a járványügyi szigoron

Szerző: | 2021. február 24., 22:23 | XB

Rendőrök járőröznek a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt kijárási tilalom idején a belvárosi Vörösmarty téren 2020. november 11-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Március 1-ig szólt a korábbi járványügyi korlátozásokról a döntés, azonban egyelőre nem lazít a kormány a szigorú intézkedéseken, az este 8 órás kijárási korláton sem – mondta egy kormányzati forrás az ATV-nek a kabinet szerdai ülése után. A csatorna forrása arról is beszélt, a nyitás kulcsa az „oltás, oltás, oltás”.

HIRDETÉS - AIP

A döntés korántsem meglepő, hiszen nemrég Müller Cecília országos tiszti főorvos bejelentette, megkezdődött a koronavírus harmadik hulláma Magyarországon. Orbán Viktor miniszterelnök szerda reggel pedig arról beszélt: könnyítésre egyelőre nem lehet számítani, tette hozzá, de az idősotthonokban, ahol 80 százalékban már mindenkit beoltottak, szeretnének valami megoldást találni arra, hogy látogathassák a lakókat.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: kijárási korlátozás, koronavírus


Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Nem akarnak újabb bányát a grönlandiak

Az emberek hallatták a szavukat – így kommentálta a választási eredményt a győztes párt, a baloldali nacionalista Inuit Ataqatigiit. A koncessziós jogokat birtokló, kínai érdekeltségű cég nem adja fel a harcot.

Végső búcsút vettek Fülöp hercegtől

Végső búcsút vettek Fülöp hercegtől

A windsori kastélyparkban, a királyi család tagjainak fenntartott Frogmore Gardens temetkezési kertben helyezték végső nyugalomra az edinburghi herceget, II. Erzsébet brit királynő múlt pénteken elhunyt férjét.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest