Orbán Viktor az operatív törzs ülésén kezdett, hamarosan megszólal a szigorításokról

Orbán Viktor az operatív törzs ülésén kezdett, hamarosan megszólal a szigorításokról

Orbán Viktor az operatív törzs ülésén (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel is részt vett az operatív törzs ülésén – derül ki a miniszterelnök közösségi oldalára feltöltött képekből.

Ezt követően a miniszterelnök a Kossuth Rádióba megy nyilatkozni fél nyolcra (itt olvashatja, mit mondott), amit ez alkalommal egészen biztosan a megszokottnál is nagyobb érdeklődés fog kísérni, hiszen csütörtökön jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter: hétfőtől két hétre lezárják az országot szinte teljesen, bezárnak az üzletek, iskolák, óvodák (ez alól kivételek természetesen az alapvető élelmiszereket árusító boltok, gyógyszertárak, drogériák kivételek, de még a bankok és dohányboltok is, ám a kormány által eddig nyitva hagyott kaszinóknak zárni kell).

Ugyanakkor a tegnapi miniszteri bejelentés idején még tartott a kormány csütörtöki ülése, így akár az is elképzelhető, hogy a kormányfő további bejelentéseket tesz, vagy a bezárások eddig még nem közölt részletszabályaiból ismertet meg néhányat. A Magyar Hang ezúttal is élőben fogja követni a miniszterelnöki interjút, tartsanak velünk!