Már elindultak a szurkolók a Puskás Arénába

Már elindultak a szurkolók a Puskás Arénába

Magyar szurkolók vonulnak a Puskás Arénához a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ magyar válogatott Franciaország elleni mérkõzésére a Dózsa György úton 2021. június 19-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét szervezetten vonulnak a szurkolók az Andrássy úttól a Dózsa György úton keresztül a Puskás Arénába, a magyar válogatott szombat délutáni meccsére.

A budapesti Puskás Arénában szombaton 15 órakor kezdődő mérkőzés az Eb, de talán az elmúlt évtizedek legnehezebb meccse a magyar válogatott számára. Tétmeccset ilyen komplex, minden szekcióban a cserék között is világklasszisokból álló topcsapat ellen ritkán játszottunk.

Magyar szurkolók vonulnak a Puskás Arénához a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplõ magyar válogatott Franciaország elleni mérkõzésére a Dózsa György úton 2021. június 19-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)Zoltán

A Rossi-féle csapat erénye 2020 ősze óta mindenképp az, hogy hihetetlenül fegyelmezetten a végéig bírták szuflával, s nem egyszer épp a meccs végső szakaszában tudtak akár győztes találatot szerezni, vagy megfordítani az eredményt. Portugália ellen ennek sajnos, minden hősiesség ellenére, épp az ellenkezőjét láthattuk – amolyan korábbi „magyar betegségként” az utolsó pár percben gyorsan kaptunk három gólt, s az addigi taktikai fegyelem mintha összeomlott volna.

Címkék: Puskás Aréna, foci Eb