Orbán aláírta a lezárás részleteit szabályozó rendelkezéseket

Orbán aláírta a lezárás részleteit szabályozó rendelkezéseket

Orbán Viktor aláírta az ország lezárását szabályozó rendeleteket (Fotó: Orbán Viktor/ Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fotót tett közzé Orbán Viktor arról, ahogy aláírja az ország két hétre történő lezárásának részleteit szabályozó rendeleteket – derül ki a kormányfő közösségi oldaláról. – Rendelkezések aláírva. Nehéz két hét vár ránk. Együtt újra sikerülni fog – üzente mellé a miniszterelnök.

Orbán Viktor rövid videót is közzétett az aláírásról, ebben azt mondta, hogy nehéz szívvel tette ezt meg. Ebben is felhívta a figyelmet arra, hogy nehéz két hét vár ránk, de mint fogalmazott a Facebook-videóban, senkit nem hagynak az út szélén.

Ugyanakkor pénteken délután 13.00-ig ezek továbbra sem jelentek meg a Magyar Közlöny oldalán, ami ma igen csak akadozott a hatalmas érdeklődés miatt.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt