Orbán Viktor a kamara javaslataira vár

Orbán Viktor a kamara javaslataira vár

Orbán Viktor (Fotó: a miniszterelnök Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Parragh Lászlóval, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökével találkozott Orbán Viktor, erről pedig a Facebookon közzétett videójában számolt be. Mint mondta, tájékoztatta a várható egészségügyi intézkedésekről, elmondta neki is, hogy „a megoldás a vakcina, jó reményeink is vannak, látjuk már a fényt az alagút végén, de addig még hosszú hetek telnek el”.

Éppen ezért a miniszterelnök szavai szerint a gazdasággal is foglalkozni kell, hiszen a vírus az emberek mellett a gazdaság szövetét is megtámadja.

A kormányfő arra kérte Parragh Lászlót és a kamarát, hogy tegyenek javaslatot a kormány számára és alakítsanak ki a következő hetekben, hónapokban szorosabb együttműködést, amelynek köszönhetően a kis- és középvállalkozásokat segítő intézkedéseket tudnak hozni. – Azért kiemelten fontosak, mert ők adják a legtöbb magyar embernek a munkát – mondta Orbán Viktor.

Azt egyébként már tudni, hogy hétfőn újabb egészségügyi intézkedéseket jelent be a kormány, erről ugyancsak a miniszterelnök számolt be egy szombati videójában.