Rendőröket küldtek a riporterekre, hogy ne kérdezhessék Szijjártó Pétert

Rendőröket küldtek a riporterekre, hogy ne kérdezhessék Szijjártó Pétert

Rendőrök igazoltatják a Telex stábját Kalocsán 2024. május 23-án (Fotó: Telex)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtök este Kalocsán tartott lakossági fórumot Szijjártó Péter. Az eseményt nyilvánosan hirdették meg a helyi médiában, viszont miután a Telex videós munkatársai odaértek, úgy döntöttek, mégsem sajtónyilvános a rendezvény. De akkor már több média képviselője is bent volt a teremben, őket viszont a jól megtermett biztonságiak nem engedték be.

Ezután a parkolóban várták a minisztert, hogy az orosz hekkertámadásról kérdezzék. És itt jött az igazi abszurd, ugyanis miután Szijjártó konvoja megérkezett, rendőrök jelentek meg, akik el akarták küldeni a stábot, mondván a delegáció érkezése miatt az műveleti terület. A két rendőrhöz egy civil ruhás TEK-es is segítségül érkezett, aki utasította őket, hogy a kamera sorszámát ellenőrizzék, hogy nem lopott-e. Ehhez pedig kapcsolják is ki. Az újságírókat is igazoltatták, majd amikor Szijjártó elhajtott, befejezték az intézkedést.