Aktív pihenés a Balaton kapujában

Aktív pihenés a Balaton kapujában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha olyan helyet keresünk, ahol a természet közelsége, a sportolási lehetőségek és kényelem tökéletes harmóniában találkoznak, akkor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő szállodalánca, az Accent Hotels által üzemeltetett Kenese Bay Garden Resort & Conference az ideális választás. Ez a négyemeletes szálloda, mely 153 kényelmes szobával várja vendégeit, a Balaton északi partján, Balatonkenesén található. A szálloda nem csak a pihenni vágyóknak, hanem az aktív kikapcsolódást kedvelőknek is kiváló lehetőségeket kínál.

Az érkezés pillanatától kezdve érezhető a szálloda különleges atmoszférája, ahol a természetközeliség és a modern kényelem kéz a kézben jár. A vendégek azonnal otthon érezhetik magukat a tágas, világos szobákban, amelyek mindegyike kényelmes ágyakkal, formatervezett berendezéssel és minden szükséges felszereléssel rendelkezik. A szobák nagy része lenyűgöző kilátást nyújt a Balatonra, így a vendégek minden reggel a tó látványára ébredhetnek. A 4* superior hotel alig több, mint 1 órányi autóútra van Budapesttől, ezért lokációban verhetetlen – mondja Bartos Balázs a Kenese Bay Garden Resort & Conference igazgatója.

A prémium minőséget keresők számára a szálloda Executive és Junior lakosztályai különleges élményt nyújtanak. Itt saját jakuzzi várja a vendégeket, ahol a pezsgővízben lazítva csodálhatják meg a naplementét a Balaton fölött.

A szálloda étterme 280 fő befogadására alkalmas, így nagyobb rendezvények, esküvők vagy céges események lebonyolítására is tökéletes helyszín. Az étterem konyhája a helyi és nemzetközi ízek harmonikus kombinációját kínálja, a friss alapanyagokra és a kifinomult ízvilágra helyezve a hangsúlyt. Az étterem teraszán ülve a vendégek élvezhetik a Balatonra nyíló panorámát, miközben a séf különleges fogásait kóstolgatják. Az édesszájúak számára is tökéletes választás a szálloda, mivel saját cukrászuk által készített friss sütemények és desszertek várják a vendégeket. A cukrászda kínálata folyamatosan változik, így mindig új és izgalmas ízekkel találkozhatnak az édességek kedvelői.

A sport szerelmesei számára a Kenese Bay Garden Resort & Conference valódi paradicsom. A szálloda területén teniszpálya, kosárlabdapálya, futballpálya, egy 120 négyzetméteres fitneszterem és egy különleges hangulatú jógaterasz áll a vendégek rendelkezésére, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb sportolási lehetőséget. 

A vízi sportok kedvelői számára a szálloda saját kikötője és a 300 főt befogadó strand kínál remek lehetőségeket. A Balaton hűsítő vízében úszni, vitorlázni, vagy csak a parton pihenni – mindez része lehet a felejthetetlen nyaralásnak. A vízi élményekhez pedig kölcsönözhető SUP, vízi bicikli, szörf, csónak és akár hajó is, amiről megcsodálhatók a tó természeti adottságai.

A hotel wellness részlege tökéletes helyszín a teljes kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez. A benti és a kinti medencék közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet a fürdéshez. A benti élménymedence szépsége teljesen elvarázsolja a vendégeket, a kinti élménymedence pedig télen is fűtött, így közvetlenül a vízből csodálhatjuk zordabb időben is a szépséges Balaton hullámait. A kisgyerekek számára szintén kinti és benti medence garantálja a pancsolás élményét. A hatalmas napozóterületen 300 napozóágy biztosítja a kényelmet, így a vendégek a nap sugarai alatt pihenhetnek. A szállóda kertjében és a parton gyönyörű fák adnak hűs árnyékot azoknak, akik erre vágynak. A wellness részleg egyik legnagyobb vonzereje a szaunapark balationi kilátással, ahol rendszeresen tartanak szaunaszeánszokat, így a vendégek teljesen ellazulhatnak és megújulhatnak.

A Kenese Bay Garden Resort & Conference nemcsak a pihenést és a sportolást ötvözi mesterien, hanem konferenciák és üzleti események szervezésére is kiválóan alkalmas. A szálloda külön épületben elhelyezett konferenciaterme ideális helyszín nagyobb létszámú események, például csapatépítő tréningek vagy céges rendezvények lebonyolítására, anélkül, hogy zavarnák a pihenni vágyó vendégeket.

A családos vendégek számára a hotel különleges figyelmet szentel. Egész nyáron animátorok szórakoztatják a gyerekeket, hogy a szülők is zavartalanul pihenhessenek. Az animátorok változatos programokkal készülnek, legyen szó kreatív foglalkozásokról, játékos sportversenyekről vagy kalandos kincskeresésekről. Emellett a szálloda hamarosan megnyitja a gamer szobát is, ahol a fiatalabb vendégek modern videojátékokkal tölthetik el az időt, garantálva a szórakozást minden korosztály számára.

„A szálloda maga meggyőzi a vendégeket, mert akik egyszer ide eljönnek, utána már nehezen fognak elszakadni ettől a környezettől. A kiváló lokáció, a természetközeliség, a part, a kikötő, a nádas, a kulináris élmények és a wellness páratlan egyediséget kölcsönöz a szállodának itt a Balaton partján. Ez a Balaton kapuja.” – mondta Bartos Balázs igazgató.