Bojár Gábor: Pont hogy előny, hogy Magyar Péter belülről jött

Bojár Gábor: Pont hogy előny, hogy Magyar Péter belülről jött

Bojár Gábor (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

– 1990 óta minden, értékrendjében hozzám közel álló pártot anyagilag is támogattam. Most a Tisza Pártot azért, mert ők még nem kaptak semmilyen állami támogatást, ezért számukra életbevágó volt a segítség – többek közt erről beszélt Bojár Gábor ismert vállalkozó, fizikus, a Graphisoft alapítója a Magyar Hangnak adott interjúban.

Leszögezte: mivel soha nem indult és ezután sem fog indulni semmilyen közbeszerzésen, ebből nem várok semmilyen anyagi hasznot. Elmondta azt is, nagyon örül Magyar Péterék sikerének, „végre van egy új és lendületes erő, és bár sok mindennel nem értek egyet abból, amit a terveiről mond, de azzal maximálisan, amit az Orbán-kormányról megfogalmaz”. Bojár Gábor arról is beszélt, nagyon optimista volt, amikor „csupán” azt jósolta, hogy Orbán Viktor kiléptet minket az EU-ból. – Ennél most sokkal rosszabbat csinál: belülről rombolja az EU-t, orosz és kínai ügynök lett. Árulók lettünk. Ma emiatt már megvetik Magyarországot, külföldön már nem merem mondani, hogy magyar vagyok – tette hozzá.

• Mit gondol a Momentum lesújtó eredményéről?
• Fáj-e a szíve a DK-ért?
• Tart-e még attól, hogy Orbán Viktor kivezetheti Magyarországot az Európai Unióból?
• Mit szól a NER-es, nemzetinek mondott tőkésosztályhoz? És Mészáros Lőrinchez?

A teljes cikket elolvashatja Plusz előfizetésünkkel, vagy a Magyar Hang hetilap június 20-ig kapható 2024/24. számában. Országjáró riportok, interjúk, elemzések, véleménycikkek, reklámmentes olvasás – ezeket kínálja a Magyar Hang Plusz!

Olvassa el a teljes cikket online, Magyar Hang Plusz előfizetéssel! Egy hónap csak 1690 forint!

Előfizetek
Már előfizettem, belépek Beléptem, elolvasom a cikket!