Azahriah elárulta, mit gondol Magyar Péterről

Azahriah elárulta, mit gondol Magyar Péterről

Azahriah (Fotó: Facebook/Azahriah)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hosszú interjút adott Friderikusz Sándornak Azahriah (Baukó Attila), a zenészt ebben az arénás koncertjéről és Magyar Péterről is kérdezték.

Friderikusz azért faggatta a politikai álláspontjáról is Azahriaht, mert az énekes korábban sem rejtette véka alá a véleményét dalaiban, illetve februárban egy videóüzenet erejéig bejelentkezett az influenszer-tüntetésre. A választási plakátokról Azahriah így vélekedett: „Ez inflálja el a politikát, ezért nem akarnak foglalkozni vele az emberek, mert méltatlannak tartják. Az, hogy közpénzből mennek ezek a plakátok, egyszerűen dedó színvonal, elszomorító, hogy így működik ez az ország.” 

A zenésznek Magyar Péterről is volt véleménye: „Az is egy izgalmas dolog, hogy a Fideszből kiválik valaki, mert erre még nem nagyon volt példa. (...) Novák Katalin és Varga Judit lemondatása is egy bizonyíték volt a kormány gyengeségére. Azért egy Kaleta-ügyet és egy Szájer-ügyet is elsunnyogtak úgy, hogy mindenki tudott róla, de hát nem reagáltak rá semmit, ment tovább az élet. (…) Egyformán érkezik Fidesz- és a DK-kritika Magyar Péter részéről. Azért ezt ellenzéki oldalról még nem próbálták meg. Szerintem, ha valaki két oldalról, a DK és a Fidesz részéről is kapja a propagandát és a mocskolódást, az onnan tudja, hogy jó úton jár”.

Baukó Attila először május 24-én áll színpadra a Puskás Arénában. A fiatal előadó koncertje iránt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy újabb két napot is meghirdettek. Azahriah így egyedálló módon háromszor fogja megtölteni majd az arénát. A teljes beszélgetést ITT lehet megnézni.

 

 

 

 

Címkék: Magyar Péter, Azahriah