Claudia Schiffert emlegette Orbán beszéde kapcsán Magyar Péter

Claudia Schiffert emlegette Orbán beszéde kapcsán Magyar Péter

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

Kamaszsrác álmodozásához hasonlította Orbán Viktor tusványosi beszédének egy részét Magyar Péter. A miniszterelnök ugyanis az előadásában a politikusi „utánpótlás” kapcsán azt fejtette ki, hogy slim fit szerkós, latte-avokádós, mindenmentes öntetszelgő politikusok helyett két lábbal a földön álló, vagány, nemzeti érzelmű, bátor fiatalokra lesz szükség. – A miniszterelnök tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert. A hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki – fűzte hozzá a Tisza Párt elnöke.

Magyar Péter ismét kifejtette, hogy a kormányfő beszélt világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról, békéről, csak épp annak az országnak a problémáiról nem, amelynek vezetésével megbízták. Nem beszélt a széteső egészségügyről, a klímaberendezések hiányában elmaradó gyermekműtétekről és létfontosságú kezelésekről. Nem beszélt a szétvert oktatásról, a tanár-, orvos- és ápolóhiányról, nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val. – És érthető módon nem hirdetett harcot a saját családját éltető, mindent átható korrupció ellen se – írta. Összegzése szerint 2024-ben ott tart Orbán Viktor, hogy világrendszerváltás, latte avokádó, konnektivitás. – Ebből nem lesz randi Claudia Schifferrel. De még Terikével sem – írta, hozzátéve, hogy „a magyar emberek legkésőbb 650 nap múlva új vezetőt és irányt választanak”. És nem a jelöltek testalkata és étrendje alapján fognak szavazni, bár szerinte akár az alapján is dönthetnének, az eredmény ugyanaz lenne. Végül pedig feltette a kérdést, hogy tudja-e valaki, mi az a latte avokádó?

Közben a 444.hu kiszúrta, hogy a Tisza Párt vezetője átnevezte magát Instagramon. Mostantól úgy hívják: magyar_peter_official_the_man, vagyis Magyar Péter hivatalos (oldala), A Férfi. 

Címkék: kamasz, Orbán, Magyar, Férfgi