Kubatov Gábor elárulta a választási győzelem receptjét

Kubatov Gábor elárulta a választási győzelem receptjét

Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. (MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mi a határainknál meg tudjuk állítani a migránsáradatot – jelentette ki többek között a Fidesz alelnöke a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.

Az MTI szerint Kubatov Gábor hozzátette, ezért nincsenek Magyarországon terrortámadások, nem alakul ki párhuzamos társadalom, nincsenek lemészárolt papok, szétvert templomok, éjjel szabadon lehet sétálni az utcákon, béke van, nem kell a keresztet leszedni az iskolák faláról. „Mi egyszerűen nem akarunk félni a saját hazánkban, szeretnénk megőrizni olyannak, amilyennek az őseinktől megkaptuk” – mondta a politikus. Közölte, „a recept: választásokat kell nyerni”. Ehhez szerinte először is kell egy erős vezető, másodszor meg kell törni a liberális média egyeduralmát. Harmadszor „az elvégzett munkában hiszünk” – folytatta Kubatov Gábor, majd a 444 szerint hozzátette: „Neked kell, hogy a legtöbb aktivistád, a legjobb adatbázisod legyen. Neked kell a legszorgalmasabbnak lenni, a legtöbb ajtón bekopogtatni, a legtöbb emberrel beszélni.”